2010-02-19

Årsmötet Törnevalla hembygdsförening
den 8 feb 2010 samlade 34 medlemmar till Församlingshemmet

Årsmötesförhandlingarna avklarades i rask takt, varefter underhållning och lottförsäljning tog vid. Förändringar i styrelsens organisation framgår av separat bilaga och styrelsens preliminära förslag till verksamhet under 2010 finns att läsa i här!

Kapellet Spiskroken stod för underhållningen, som bestod av en härlig blandning av musik, sång, och roliga historier från Östergötland, Södermanland och Jämtland. Publiken aktiverades också genom flera allsångsinslag, en del med text på östgötska.


Spiskroken i full aktion. Vår ”egen ” spelman Arne Blomberg till höger


Här berättas det historier av Bernt Olsson, som är kapellets magdeburgerspelare


Under kvällen bjöds också på kaffe med dopp och genom ett lotteri kunde man vinna dessa vinster, bland annat att par välbehövliga hemstickade strumpor av Yvonne Cronemyr.


Bilden visar föreningens senaste tre medlemstillskott, familjen Egerström/Ilke, Hugo och Helena samt dottern Antonia (16 månader). Familjen är nya ägare till Solhem (f d K.E. Walls äffär), där de kommer att flytta in den 1 april.

För er som inte var med på mötet finns möjlighet att lyssna på kapellet Spiskroken på adressen: www.myspace.com/kapelletspiskroken

Text: Ordföranden
Bild: Laila Mårdh och ordföranden
Tillbaka en sida
Tillbaka till välkomstsidan